Max Keizer tror att Bitcoin-priset på $ 50 000 kommer att utlösa guldfel Peter Schiff för att panikkappa

Populärreporter och Bitcoin- förespråkare Max Keizer förutspår att några av cryptos mest sångkritiker snart kommer att bli över och bli några av cryptos största pionjärer. En väldigt hög vokal Keizer på sitt vanliga sätt tog sig till Twitter den 26 juni och förklarade starkt att många av Bitcoin populära naysayers „representerar en enorm efterfrågan på Bitcoin-köp“.

Bitcoin-förespråkaren noterade särskilt tre av Bitcoin Evolution största pessimister; miljardärsinvesteraren Mark Cuban, James Rogers, och den populära guldförespråkaren Peter Schiff och säger att alla tre, bland många andra, snart kommer att ta framstolen och bli några av Bitcoin främsta pionjärer.

Keizer garanterar fast att deras konvertering kommer att verklighet när de fullt ut förstår strukturen i cryptocurrency och de i sin tur kommer att fortsätta att köpa cryptocurrencies i stora mängder

I en föregående tweet specifikt riktad mot Peter Schiff varnar Keizer att även om Schiff förblir ovillig att gå in på Bitcoin, ökar det sentimentala köpet av Cryptocurrency kontinuerligt. Emellertid tror Keizer att när Bitcoin väl samlar tillräckligt med fart för att handla med $ 50 000-märket, kommer den bästa guldförespråkaren sedan fullt ut köpa in.

Det verkar dock som att majoriteten av Keisers anhängare tror något annat. I undersökningen som genomfördes nedan var 20% av deltagarna överens om att ett handelspris på $ 50 000 kan få Schiff att välja, medan majoriteten, för närvarande 30% vid tidpunkten, tror att det bara tar $ 25 000 för att få Schiff att konvertera.

Även om många kommentarer tycks tro att Schiff redan äger en betydande mängd Bitcoin, är han ännu inte att bekräfta att han äger någon digital valuta

Oavsett om Schiff kommer att köpa in cryptocurrency eller inte, måste allmänheten vänta på att ta reda på det. Fram till dess har guldfelet förblivit klistrat på vägen att predika guldevangeliet som en bättre prestanda än Bitcoin, trots att Bitcoin överträffade guld med mer än 100% sedan året började.

Fortfarande har Schiff på sitt vanliga sätt ignorerat många av Bitcoin rekordbrytande prestationer för att märka det som en mindre rival mot guld.

Från och med den 23 juni slog Bitcoin råolja, guld och fem andra tillgångar för att bli den bäst resultat med en ökning med 34%, trots att han kämpade med enorm volatilitet.